helt glömt bort

haha, har helt glömt bort att jag har en blogg. det är därför jag itne har skrivit nåå och dels för att jag jobbar :)
går allt som det ska nu så kommer jag bli världens lyckligaste tjej :D
hoppas...

imorn är de ju bodenalive, men är inte så taggad för de, har varit så tråkigt dom senaste åren så man har blivit så less... men känner jag mig rätt kommer det nog ändå sluta att man hamnar där.
nää, det är så jäkla varmt orkar inte srkvia..


onödigt inlägg

hejhej, har inte haft tid att blogga har jobbat och nu har jag en sån jävuslk träningsverk i fingrarna och armarna.. haha snacka om att jag är otränad ;)

iaf, idag for jag till mormor och morfar ska sova här eftersom kim är jätte sjuk och jag vill helst inte bli smittad, lite taskigt kanske å lämna han ensamen men nå vetja han klarar sig :)

tänkte lägga in bilderna men det gick inte att kopiera från fb, så kolla här för att se ist http://www.facebook.com/aamanddal .

juste blir nog inget mer skrivande på ett tag, datorn pajade idag också...

nu måste jag lägga mig ska upp 5, alltså om någon timma...


harads

helgen har vart grymt rolig kan jag lova. först var det ju kims student som vi firade, först var vi utanför oss ett helt gäng och drack sedan drog vi vidare till kvarnängen där det var en hel drös med människor, men när klockan blev kring halv ett drog alla till lotus så då begav vi oss dit vi med.. men så kul var det inte där så vi blev inte långvariga :) kvällen slutade faktiskt tidigt och kim var inte alls nå full typ som jag hade förväntat mig, så då slapp jag ta hand om han i vanlig ording ;) (skämt o sido)

sen igår då var vi på farmen jag,tezz,lina,pattis,laxen och jimmy. de var jävligt roligt faktiskt, det blev spontant att fara dit för det var ingen jag kände typ som skulle dit så jag tänkte skippa det först. sen slutade kvällen på alder med åretsdopp, haha det var nog nästan det roligaste på hela kvällen :)

lite sliten är jag så det blir jobbigt att jobba nu och imorgon..men pengar är bra att ha :D

nä nu ska jag käka å dra till jobbet..


studenten

heeey, har inte alls tid att blogga egentligen har varit på min mans student, fy så skönt för han.. än har man ju ett år kvar, hoppas det går fort :)

bilder kommer senare, lina knäppte med sin systemkamera och antar att hon fixar dom efter helgen :)


bjuder på en jäkligt ful bild;p  första man gjorde då man kom hem var att snöra av sig bhn och ta på sig myskläder, så jäklaaa vvaaarmt så jag dööör ... ;p

sommmar

ohhhejsan :)

idag har det vart en jäkligt varm dag att jobba på.. sov kanske två timmar pga en jävla mensverk som aldig erkar vela gemesig.. så då tog jag en sovmorgon eftersom jag hade så jäkla ont så jag knappt kunde röra mig.. hatar å vara tjej ibland.

och jag tänkte stanna i byn hos mormor och morfar inatt igen, men jag blev övertalad till att fara hem tillstan, så det fick bli så ist. vilket funkade lika bra :)

kvällen spenderades på kvarnängen och det har varit riktigt trevligt faktiskt :)

nä nu är kl halv 5 på morgonen så det är väl dags att krypa ner i sängen.

nattinatt!!


ingen bild idag, orkar inte leta fram någon;P
föresten förlåt för dålig uppd, glömer alltid bort att jag börjat blogga igen;P

kvarnängen

som rubriken lyder har kvällen spenderats på kvarnängen bland alla studenter. dock nyktert denna gång. skulle dricka nå äckligt kiwivin, men hann bara dricka nå klunkar så svällde halsen upp och jag började må skit dåligt, kom ju då på att jag inte tål kiwi så värst bra.. så då fick de bli en nykter kväll, vilket funkade bra det med, faktiskt jäkligt skönt :) ska ju ändå jobba imorgon så.

blev väldigt förvånad över hur många som hittat hit igen, jäkligt roligt faktiskt :)

för övrigt håller kim på göra  hemma gjorda hambrugare nu kl 4a på natten/morgonen, hurrrtigt;p

nä nu ska jag och karln se på priest bara han blir klar nångång :)

puss och godnatt!!


lina och danne simma ut till fontänten, jäkla störda dom är ;p


fullt upp

jag har haft fullt upp hela helgen, därför har jag inte hunnit blogga något ;p
i fredags var vi på bränna jag och emma, och senare kom kim men han var för full för att komma in så han och jag gick hem ist, så det hände inge speciellt kul på fredagen.

lördagen var vi hemms hos laxen och sanna, himla trevligt hade vi och efter de drog vi till bodensia och där var det smockat med folk, hände inte heller så mkt, hade roligare på förfesten :p men så äre ju oftast.

och söndagen då, jag och linda fick nå impulsryck och började dricka vin och vi fick med oss alicia,kim och karro.
vi drog till alder och där var det kanske mycke folk och jäkligt kul också. men sen då allt folk började  dra sig hemmåt så for vi runt och åkte bil och sjöng som galningar ;p så söndagen var nog den roligaste dagen :p

funderar om man skulle ta en dag till bara för att :) man lever ju bara en gång!!





härligt väder & fisk

riktigt skönt väder ute, kanske alla redan vet vid de här laget ;p
så jag och kim besämde oss för att fara och fiska i sävast med kanoten. men det blåste så mkt så vi stod bara och fiska vid träbron. massa napp hade jag och kim fick en liten mini gädda, så iaf någonting :)

kvällens planer är att gå på bränna med mamma och emma, tror jag tar det lite lungt ikv för jag tänkte gå ut på krogen imorgon var ganska längesen jag var på lotus.. förresten är det någon som kan tipsa om nå bra ställe i luleå där det är 18årsgräns? :)

Nä nu ska jag låta älskligen få pyssla om mig för jag mår så jäkla illa..

synd att jag inte tog någon bild så ni får nöja er med den här gamla bilden :)


kanske man skulle ta tag i bloggandet?

.. vi får väl se hur länge de varar den här gången :)

idag har iaf jag och pappa varit i luleå på bio, vi såg baksmällan 2 och fyfan så rolig den var, sjukaste film jag sätt på länge ;p 

och nu sitter jag i soffan och kollar på scrubs i väntan på att min man ska komma hem.

för övrigt har jag fått sommarlov, äntligen, gode skönt kan jag lova!!!

                                                                                  tänkte sätta på en film nu ist, så vi hörs!!