....

usch gårdagen var inte lika kul som fredagen..
blir så himla leds på boden och alla idioter som är här i från..

nu ska jag dra till lina och mathi, har ingen skrivlust alls.


jag har världens bästa pojkvän<3

2 veckor

snart kommer veronika hit, då ska vi börja fixa oss och sedan blire för fest hos lina med bästbrudarna :)
och som det ser ut nu blir det buddbyn ikv, hoppas det blir nå drag där då och att det inte spårar.
är ganska leds på hemma/lokal fester, nu vill jag bli 18 !!!! "bara" 53 veckor kvar, yeei...

aja först och främst måste jag fylla 17 vilket jag gör om 2 veckor, sen kan man väl börja räkna ner lite smått, HAHAxD
ni älder vet väl själv hur det var att vara liten :b

ne hörni, hoppas på att alla får en trevlig kväll så hörs vi.

puss / a :)


hål i öronen

heyhey på er
kom hem för ett tag sen, jag och kim har varit på smycka och jag fick en tidig present av han :D
jag har alltid gnällt om att göra hål i öronen men det har aldrig blivit av så, jag fick hål i öronen av kim :)
sen gick vi på frasses och käkade och efter det så for kim hem och då mötte jag upp mathi och lina, så vi gick på stan och jag hittade en väldigt fin klänning, men enkel :)

ne nu måste jag kila ner till tvättstugan och ta reda på min tvätt.

puss


har ingen självutlösare, så det fick bli så hära


örat c;


skoter och romantiska pojkar

helgen har varit jävligt rolig faktiskt. fredagen: då fyllde min syster år så vi for upp till harads och käkade middag. sedan drog vi tll stan och festade hos linda i min klass som fyllde 18 :) sen hände det inte så mkt mer, jag och kim for hem och sov ;p lördag: jag och kim for upp till harads. vi var med ida och christer, vi körde skoter och for till nån kojja och där satt vi och spelade yatsi och grillade korv :) sen for vi hem till christer och grabbarna låste in mig och ida i ett rum för vi fick inte komma ut, sen 1 timma senare hade dom tänt ljus och dukat 12 på natten? haha då hade dom gjort inbakad fläskfile och hemma gjort potatismos, dom serverade oss och hade gjort så fint :) riktigt söta var dom då :) idag: så fort vi vakna ffor vi ut med skotrarna, och det är väl det ända vi gjort idag. så nu är jag helt slut och ska krypa ner i sängen med kim :) godnatt! :)

gsgsghs

HEYSAN!

idag fyller min syrra år , sweet sixteen ;)
så snart ska vi äta kyckling i tacobröd vette fan vad det hette ;b
sen blir det stan och festa. så blir min kväll, hinner inte skmriva mer, puss

mätt som en plätt

jag är så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. vill lägga mig men måste diska först, men kim har lovat att hjälpa mig så då gåre fortare :)

idag har vi bara legat i sängen hela dagen, kim var bakis men jag drack inte nå igår vilket var jävligt skönt idag ;p sen när vi vaknade till liv så gick vi och handlade , det blev tacos till middag och det var verkligen super gott, det var så längesen jag åt de ;p så nu är jag så mätt så jag håller på spricka;p (vi åt för c en timma sen;p)


ne hörni nu ska vi gå och diska sedan blire sängen :)
godnatt


buddbyn

gårdagen var faktiskt kul förutom några saker, men det får man väl räkna med om man har fest.
dan efter var väl inte lika kul, steg upp 7 för att vi skulle ffara dit och städa, och mer irriterad blev jag när vi kom dit, det var bara jag,verran,tobias och jonas som kom dit och städade, menar hyr man en lokal några st tillsammans så ska fan alla hjälpa till att städa..
det såg förjävligt ut, fimpar,snus,burkar,glas tamefan överallt, haha men det får man ju räkna med, men fy vad jobbigt det var ;p

så nu har jag precis blivit människa igen, haha ;p
väntar på att jimmy och kim ska komma tebaka dom är och handlar osv, så medans så tänkte jag plocka ihop lite här hemma :)



växtverk

jag har ont överallt, plus att jag har växtverk i båda benen och växtverk är inte kul alls.
och blå märken typ överallt på kroppen har jag också, men hur skaffade dom har jag ingenaning om?
jag är väldigt trött också, har tvättat hela kvällen och hunnit vara på dollar store och köpa lite plastmuggar till imorgon så man slipper diska alla jävla glas dan efter.
vill bara lägga mig ner och sova men jag och kim ska se you,me and dupree som går på 6an kl 21;00 :)

men jag lär ju somna till den så ;b

aja de där var väldigt onödigt inlägg men men iaf nånting :)

godnatt  

hahaha oj märkte att jag hade skrivit första våningen, det ska stå HÖGSTA!


vilken jävla dag...

vilken jävla dag...lätt min värsta otursdag!
morgonen började med att jag och lina  blev utelåsta på balkongen (bor högst upp). vi täntke hossen kan ju bara gå in och öppna åt oss (han var påväg till oss då för att skjutsa oss till skolan), men då kom vi på att ytterdörren var låst och att nyckeln var inne i lägenheten. så då kom min panki hur fan ska vi ta oss här ifrån.
så vi ringde 112 och bad dom skicka en brandbil, men nae det kunde dom inte dom sa att vi fick krossa rutan, men hru fan hade tom tänkt de , då sa vi vad ska vi krossa den med då , händerna eller?

112: om vi hade skickat en brandbil så kan ni ändå itne ta er in i lägenheten.
HUR JÄVLA DUM FÅR DOM VARA, hur hade dom tänkt sig att vi skulle ta oss från balkongen då, hoppa från HÖGSTA våningen eller?  blir så jävla förbannad..
aja, iaf så fick hossen krossa rutan på ytterdörren för att ta sig in i lägenheten och låsa upp balkongen.

och fråga mig inte hur det kunde låsa sig, handtaget hade  farit ner pyttepytte lite... så störande!!

sen iaf när vi väl kom till skolan så hade vi lunchöppet och jag hade då servering. och det roliga var då att jag fick servera räddningstjänsten, så jag berättade allt för dom och dom skulle höra vara s.o.s gjorde som de gjorde.

jag ska fan stämma dom, jävla I*ioter...

ah så nu har jag iaf städat ihop allt glas och städat hela lägenheten plus att jag håller på tvättar. är ju ganska slut, vill bara lägga mig ner och döö just nu.


får väl tagga inför klassfesten imorn. eller klassfest och klassfest, typ hälften av vår klass är ju störd, när man frågade om vem som ville komma svara dom inte ens, så vi är typ 10 från klassen, sen har vi bjudot dit massa andra också :) så det blir nog perfaa! :)

ne nu måste jag gå och laga till någon mat innan jag svälter ihjäl.

hoppas ni har haft en bra dag i gemfört med mig / puss a


09

nu äre bilderna fixade, fast i paint jag var lite lat, hehe ;p




HAHA kanske inte var så stort men lägger ut den på facebook också så kanske den blir lite större ;p
heter , Amanda Långström :)

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ FITTA VAD SUR JAG BLEV NU!!!

SKULLE LADDA UPP BILDER FRÅN 2009 OCH NÄR JAG TY PVAR KLAR RÅKADE JAG TRYCKA BORT ALLLT!!!! AJA JAG ORKAR INTE NI FÅR SE DET SENARE ....

skol trött

heejsan :)

har precis lagat mat, men det var ingen hitt inge kul alls att laga mat till sig sj, roligare att laga mat till fler än sig sj. vad tycker ni?=)
lina kommer iaf hit ikv också. vi hade tänkt gå och sola, sen hade jag tänkt gå ut och gå om jsg nu får med mig lina;p  vilket kommer bli svårt för hon är så jäkla lat xD

förresten är det många som blivit skol less? det har jag blivit, man är trött hela tiden och sedan så orkar man knappt göra nå efter skolan för man är så trött eller så är det läxor som måste göras. vilket jag kom på att jag måste göra nu ;s
FUCK!

jaja vi hörs väl då!  puss / a


en timma

OH SHIIETTT!! jag avlider snart så himla trött jag är .. det blev en timmas sömn inatt, somnade halv 6 steg upp halv 7 ..  försöker hålla mig vaken så jag itne somnar nu och vaknar inatt och inte kan somna om.
men det ska nog gå bra hoppas jag, lina ska iaf komma ikv och tur att hon också inte har sovit nå inatt så hon inte håller mig vaken sen när det väl blir sängdags :)

ne undra om man skulle hoppat in i duschen så man blir lite piggare.

pusss


sjuk + skola

gokväll :)

ja som sagt imorgon börjar skolan, vilket jag inte har sätt fram emot  alls förutom att träffa alla igen!
och jag har dessutom blivit sjuk, så jäkla typiskt!
sov till 4 idag så får väl se hur det går att somna ikv.

ikv har jag iaf städat och fixat till, kim har monterat ihop ett vitt litet ikea bord som jag fick i julklapp, fick ju massor med saker till läganheten i julklapp så jag har fixat till de osv :)

och juste i fredags så var vi hos lina och firade henne och det var nog den roligaste kvällen jag haft på länge, vi dansade körde spel och hade allmänt trevligt :D

ne nu ska jag slita bort kim från playstationet för nu vill jag se på tv :)

puss och godnatt!


<3


helg

heeysan :)

är väldigt dåligt på att skriva, men det är ju trots allt min blogg och finns det inget att skriva om så gör de inte det.
 
dom senaste dagarna hare inte hänt så speciellt mkt, for hem till harads iförr går tror jag det var men sen så for jag lina jossan och madde till stan och hälsa på hos jimpan där kim dennis och anna var :)
vi satt och surrade osv.  sen blev det att kim följde med hem tillbaka till harads och där har vi varit till igår, men vi ska tillbaka dit idag för att vi ska fira lina i helgen =)

jaa, nu har jag inte mkt att skriva om jag ska ringa kim och höra om jag kan komma över, orkar inte sitta här så tyst och tråkigt;p

pusspuss

meraaa

heysan.

har verkligen inte orkat skriva nånting.
och allt som hänt här uppe i sundsvall tänkte jag skriva när jag sitter på bussen imorgon då jag har all tid i världen;p  bussen går iaf tio i tio och jag är nog framme i lule kring 6 och då ska jag vara med gubben min som jag har saknat SÅ mkt.

bilder vettefan om de kommer , haha bilder är verkligen inte okej ;p

aja, godnatt / puss a